Güvenli, Ekonomik ve Çok Yönlü Ödeme Aracı

Uluslararası ödeme çözümleri sağlayıcısı ecoPayz, kullanıcılarına internet ya da telefon üzerinden güvenli ödeme yapma imkanı sunan tek kullanımlık sanal ödeme kartı ecoVirtualcard’ı kullanıma sundu. 

ecoVirtualcard sanal kartı anında elde edilebilir ve dünya çapında MasterCard® logosunun geçerli olduğu her yerde kullanılabilir. ecoVirtualcard, kredi ya da banka kartı hesabından bağımsız olarak kullanabilme özelliği sayesinde kullanıcılara maksimum güvenlik ve gizlilik sağlıyor. Ayrıca tek kullanımlık özelliği sayesinde çalınma ya da kaybolma riski taşımıyor. 

ecoVirtualcard kullanım ücretleri ve komisyon oranları rakiplerine oranla çok daha uygun. Bu sayede banka ve diğer ödeme çözümleri sağlayıcılarına oranla çok daha fazla tercih ediliyor. İngiliz Sterlini (GBP), Amerikan Doları (USD) ve Euro olmak üzere 3 para biriminde elde edebileceğiniz ecoVirtualcard ayrıca 7 dilde müşteri hizmetleri servisi sunarak dünya çapında en çok tercih edilen ve kullanımı en yaygın olan ödeme yöntemlerinden biri olarak kullanıcı sayısını katlayarak hızlı büyüme kaydediyor. Kart özellikle yabancı ülke ziyaretlerinde banka hesabı açamayanlar ya da açmak için gerekli belgeleri olmayan kullanıcılar tarafından büyük ilgi görüyor, tabi bir de binlerce alışveriş sitesi tarafından sunulan çeşitli kampanya fırsatlarını kaçırmak istemeyenler tarafından! 

PSI-PAY Ltd Genel Müdürü Phil Davies, “ecoVirtualcard’ın gelişimi olağanüstü! Kullanıcılardan aldığımız yorumlar kartın son derece güvenli, ekonomik ve çok yönlü bir ödeme aracı olduğunu gösterdi. ecoVirtualcard’ ı kullanıma sunmadan önce bir yıl gelişimi üzerinde çalıştık ve her adımda birçok kişi ve kullanıcıdan aldığımız görüşler ile tasarımını gerçekleştirdik. ecoVirtualcard’ı sıradan bir sanal kart olarak değil tamamen kusursuz çalışan ve amacına hizmet eden bir kart olarak hayata geçirmek istedik ve şimdi gururla söylüyorum ki başardık!” 

Özellikle internet üzerinden alışveriş yapmakta güvenlik ve kredi kartı bilgilerinin çalınması gibi risklerden çekinen kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ecoVirtualcard’ın gelecek 12 ay içerisinde kullanıcı sayısının ve kullanım alanlarının hızlı bir şekilde artması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder