Ecocard Nedir? Nasıl Ecocard Hesabı Açabilirim?



ecoCard kartı, ecoAccount hesabınızda bulunan paranızın MasterCard’ın kabul edildiği tüm her yerde çevrim içi ya da çevrim dışı olarak kullanabilmesine imkan sunan hem online olarak kullanabileceğiniz hem de cebinizde taşıyabileceğiniz bir ödeme kartıdır.

ecoCard, Avrupa'da en büyük sanal para ihraççılarından biri olan ve İngiltere merkezli olarak kurulmuş olan PSI-Pay Ltd’ye ait bir marka. 1999 yılında kuruluşundan bu güne kadar ecoCard, internetten yapılan güvenli  para transferlerinin öncü bir sembolü olmuştur. ecoCard aracılığı ile anında para gönderme ve para alma, banka kartı ya da diğer ecoCard hesaplarına para gönderme, mobil uygulamalar, ecoCard'ın müşterilerine sunduğu hizmetler arasındadır.

Sahip olduğunuz ecoCard ile tüm ecoCard hesaplarına anında ve de ücretsiz olarak para transferi yapabilirsiniz.Ayrıca, ecoCard kullanıcılarına ayrı para birimlerine ait üç tane hesap açma imkanı sunmaktadır, Böylece sahip olduğunuz ecoCard hesaplarını hem farklı para birimlerinde kullanma imkanına sahipsiniz hem de paranızı farklı bir para birimine çevirirken herhangi bir kesinti ya da para çevirme ücreti ödememiş olursunuz. Bunun yanısıra, üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile farklı dil seçenekleri sunan ecoPayz, Türkçe dil seçeneği ve müşteri hizmetleri yardımı sunarak Türk müşterilerine büyük kolaylık sunmaktadır.

ecoCard Debit Kartınızı kullanarak Türkiye'deki ve yurtdışındaki bankamatiklerden, ecoCard hesabınızdan para çekebilirsiniz. MasterCard®'ın geçerli olduğu tüm her yerde ecoCard hesabınızda bulunan para ile alışveriş yapabilirsiniz. ecoCard, hesabınızdaki parayı istediğiniz yerlerde istediğiniz yöntemlerle kullanabilmeniz için size tam bir esneklik sunmaktadır.


ecoCard online hesap ve kartın yanısıra sunduğu tüm hizmetleri ecoPayz adı altında birleştiren, en güvenilir ödeme yöntemlerinden biri olan ecoPayz'in müşterilerine sunduğu hizmetleri daha detaylı incelemek ister misiniz?

ecoAccount Hizmetleri Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın

7 yorum: