ecoPayz Yurtici ve Yurtdisi Kullanimi


Tek bir kart görünümünden artık sıyrılmayı amaçlayan ecoCard, artan müşteri kapasitesi ve hızlı büyümeye ayak uydurmak amacı ile geçtiğimiz Temmuz ayında, tüm hizmetlerini tek bir marka altında toplayan ecoPayz adını kullanmaya başladı.

Dünyanin önde gelen güvenilir ödeme sirketlerinden biri olan ecoPayz'in sunduğu ödeme sistemleri sayesinde hem yurtiçinde hem de yurtdışında sınırsız işlemler yapabilmek mümkün.

Kullanıcılarına sınırsız kullanım imkanı sunan ecoPayz para yatırma ve para çekme yönteminde, ecoAccount hesabı açarak ve ecoCard sahibi olarak birçok bahis sitesine para yatırabilir ya da bu sitelerden para çekebilir, uluslararası banka havaleleri yapabilir, hesabınızdaki paraları diğer bir ecoPayz kullanıcısına ücretsiz olarak aktarabilir, ecoAccount hesabınızdaki parayı banka hesabınıza çekebilir, yine ecoCard kartınız ile MasterCard'ın geçerli olduğu yurtiçi ya da yurtdışındaki tüm ATM lerden para çekebilir ya da ecoAccount hesabınız ile internet üzerindeki sanal mağazalardan ya da diğer birçok mağazadan alışveriş yapabilirsiniz.

ecoPayz ödeme yöntemlerini kullanarak,
  • ecoAccount hesap açmak, ecoCard karta başvurma tamamen ücretsizdir,
  • İster yurtiçi-yurtdışı ister online olarak para çekme ve para yatırma işlemleri son derece güvenlidir,
  • Toplam 44 para biriminde işlem sunan ecoPayz ile Türk Lirasi para biriminde hesap açabilir, isterseniz dilerseniz dolar, euro veya ingiliz sterlini para birimlerinde toplam 3 tane ecoPayz hesabına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.
  • Ücretsiz olarak açabileceğiniz ecoPayz hesabınız ile yine ücretsiz olarak ecoCard Mastercard sahibi olabilir, kartınız ile hem internet üzerinden hem de tüm diğer mağazalardan alışveriş yapabilir, Mastercard logosunu gördüğünüz tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz. 
  • ecoPayz hesabı açıp, ecoCard kartı talebi verdiğinizde kartiniz 2 hafta gibi kisa bir sürede adresinize ulaşır (işlemlerinizin aksamaması ve kartınızı daha kısa sürede kullanabilmeniz amacı ile ecoPayz iş adresi kabul etmemektedir. ecoPayz'e üye olurken muhakkak ev adresinizi vermeyi unutmayınız.)
  • Tek bir ecoCard hesabi ile tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz -hem para yatirabilir hem de para çekebilirsiniz, online ya da mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz
  • Hesabınıza hem banka havalesi ile hem de kredi kartı ile para yatırabilirsiniz.
  • ecoPayz son derece  yardımsever ve Türkçe müsteri hizmetleri ekibine sahiptir
  • ecoPayz yenilenen ve Türkçe olan websitesi ile ihtiyacınız olan tüm bilgilere ecopayz.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

1 yorum: