ecoPayz Hakkinda



En güvenilir ödeme yöntemlerinden biri olan ve servislerine durmadan yenilerini ekleyen ecoCard, ismine sığmayınca kısa süre önce alınan bir karar ile "ecoPayz" ismine geçti. Bu şekilde şirket, kullanıcılarına sadece tek bir kart sunuyor görünümünden kurtularak daha gelişmiş hizmetler ile kullanıcı ağını genişletmeyi amaçlıyor. 

ecoPayz Hakkında

Global bir şirket olan ecoPayz on yıldan daha fazla kullanıcılarına ve işletmelere son derece güvenli, oldukça uygun ve de anında ödeme hizmetleri ve çözümleri sunuyor. 44 para biriminde kullanım imkanı sunan ecoPayz, öncelikli görüşü müşterileri dinlemek ve onlara en iyi hizmet ve çözümleri sunmayı taahhüt etmek olmak üzere bir çok ülke de müşteri hizmetleri sunan ofislere sahip, Türkiye de bunların arasında.

Kurulduğu yıldan bugüne, ecoPayz tüm dünyaya, şirketlere ve de şahıslara paralarını dünya çapında anında kullanabilmelerini sağlayan hesap ve kartlı ödeme çözümlerini güvenli ve başarılı şekilde sunuyor.

Adım Adım ecoPayz Gelişimi

2000 yılında EcoCard olarak şirket kuruldu ve dünyanın en uzun geçmişe sahip e-cüzdanlarından biri olan EcoCard oluşturuldu.



2008 yılında PSI-Pay Ltd.'e ait olan ecoPayz Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kanunu 2000 ve elektronik para ile ilgili AB Direktifi kapsamında FSA tarafından düzenlendi yani böylece şirket yasal gereklilikler ve denetimi için, özel bir elektronik para ihraççısı şirket olarak Finansal Hizmetler Otoritesi tarafından gerekli yetkilere sahip oldu.

2009 yılında kart çıkarma amacı ile ecoPayz'in sahibi olduğu PSI-Pay Ltd  MasterCard® ile anlaştı ve  MasterCard®'ın öncü üyelerinden biri haline geldi. Yine 2009 yılında şirket müşterilerine hareket halindeyken de ödeme yapabilme imkanı sunabilmek için kendi iPhone uygulamasını geliştiren ilk finansal kurum oldu. 2009 yılından beri üç kez güncelleştirilerek geliştirilen mobil uygulama Haziran 2013 tarihinde yeni gelişmelere ayak uydurmak amacıyla yeniden güncellendi.

2010 yılında büyük gelişmelerle adım adım ilerleyen ecoPayz, hızlı büyümeye karşılık olarak dünya çapındaki müşterilerine ve işletmelere her saat destek için, 7/24 çok dilli Müşteri Hizmetleri ofisleri açtı.

2011 yılında pazardaki açığı yakalayan ecoPayz global olarak kişilere, ortaklara veya şirket çalışanlarına maaş yada gider ödemelerini anında ve uygun maliyetli olarak yapma imkanı sunan bir girişim olarak ecoPayz Kurumsal Hesabı piyasaya sürdü.

2012 yılında ecoPayz'in sanal kartı olan ecoVirtualcard Sanal Kartı pazara sürdü. ecoVirtualcard Sanal Kartın başarısı, 2013 yılında gerek tek kullanımlık gerekse tekrar yüklenebilir olan yeni bir ürünün geliştirilmesine yol açtı.

2013 yılında, on yıldan beri hızla büyüyen gelişmelere ayak uydurmak amacı ve artık ecoCard ismine sığmayan şirket, tüm markalarını, hizmet ve servislerini altında toplayabilecek bir isme geçme kararı alarak şirket ismini "ecoPayz" olarak yeniledi. 
ecoPayz adı altında şirketin global çapta şirketlere, işverenlere ve şahıslara sunduğu hizmetler şöyle;

  • ecoAccount Hesabı
  • ecoCard Ödeme Kartı
  • ecoVirtualcard Sanal Kartı
  • ecoPayz Kurumsal Hesabı 
  • ecoPayz Tüccar Hesabı

1 yorum:

  1. ecoAccount Hesabı
    ecoCard Ödeme Kartı
    ecoVirtualcard Sanal Kartı
    ecoPayz Kurumsal Hesabı
    ecoPayz Tüccar Hesabı

    Yukarıdaki belirtmiş olduğunuz tüm hizmetleri kullanıyorum ayrıca, diğer konularda da oldukça yardımcı oluyorlar saolsunlar. CepBank ve EcoPayz Geçen Bahis ve Poker Siteleri

    YanıtlaSil