ecoPayz ecoVirtualcard Sanal Kartı Hizmete Sundu!

Uzun bir bekleyişin ardından, nihayet ecoPayz tek kullanımlık sanal kartı olan ecoVirtualcard sanal kartı hizmete sundu. 




Tek kullanımlık olan ve kullanıldıktan sonra geçerliliğini yitiren ecoVirtualcard sanal kartı kaybolma, hesap bilgilerinizin çalınması gibi endişelere gerek kalmadan gönül rahatlığı ile internetten  ya da telefonda ödemeler yapmanıza imkan veriyor.

ecoVirtualcard doğrudan ecoAccount hesabına bağlı olarak çalışıyor. ecoAccount hesabınıza giriş yaparak anında ecoVirtualcard sanal karta sahip olabiliyorsunuz.

Kullanımı ve başvurusu son derece kolay olan ecoVirtualcard sanal kartı, kullanıldıktan sonra geçerliliğini yitirdiği için son derece güvenlidir. 

Doğrudan ecoAccount hesabınız ile ilişkili olan sanal kart için banka hesabı ya da kredi kartına ihtiyacınız yoktur. 

Özellikle online alışverişlerinizde ve telefondan yapacağınız ödemeler için kullanabileceğiniz ecoVirtualcard sanal kartını dünyanın neresinde olursanız olun MasterCard®'ın geçerli olduğu her yerde sorunsuz kullanabilirsiniz.

ecoVirtualcard sanal kartı şu an € Euro, £ GBP ve $ USD para birimlerinde mevcut.

ecoVirtualcard sanal kart hakkında daha fazla bilgi almak için ecoPayz.com ziyaret edebilir ya da başvuru için doğrudan ecoAccount hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder