ecoAccount Hesabı Nerede ve Nasıl Kullanılır?


ecoAccount hesabı açarak dünyanın neresinde olursanız olun hem güvenli hem de sorunsuz olarak para alabilir, gönderebilir ve harcamalar yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak hesap açmanıza imkan sunan ecoAccount  paranızı her an ve ihtiyaç duyduğunuz her yerde gönül rahatlığıyla banka hesabına sahip olma şartı olmadan size harcama özgürlüğü sunar.

Ücretsiz olarak açabileceğiniz ecoAccount hesabınız ile yararlanabileceğiniz sayısız hizmetten bazılarını sizin için sıraladık..

Anında Para Gönderme

ecoAccount hesabına sahip olduğunuzda istediğiniz her yerden anında para gönderebilirsiniz. Kullanıcılarına 44 farklı para biriminde anında para gönderebilme imkanı sunan ecoAccount ile dünyanın neresinde olursanız olun istediğiniz yere para gönderebilirsiniz. Yurtdışında bulunan yakınlarınıza para gönderebilir, gecikmiş bir doğum günü hediyesi alabilir, yakınlarınıza zor durumlarında 7/24 her an destek olabilirsiniz. ecoAccount hesabı, kullanıcılarına en güvenli, en hızlı ve de en ucuz oranlarla para gönderme imkanı sunar. 

ecoAccount Hesabım ile Nasıl Para Gönderebilirim?

ecoAccount hesabınız ile istediğiniz her en ve istediğiniz her yerde 'Anında' para gönderebilirsiniz. Para gönderimi sadece saniyeler içinde göndereceğiniz kişinin hesabına aktarılır. Son derece esnek olan ecoAccount hesabınız ile 44 farklı para biriminde diğer kullanıcıların hesabına para gönderebilirsiniz. 
Ayrıca, artık bankanın açılış saatini beklemenize ya da banka kuyruklarında eziyet çekmenize de gerek yok! ecoAccount hesabınız ile internet üzerinden ya da telefonunuza indirebileceğiniz ecoAccount uygulaması ile hareket halindeyken dahi kolayca para gönderebilirsiniz. ecoAccount Telefon Uygulaması İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder