ecoAccount Hizmetleri Nelerdir?


ecoAccount hesabına sahip olduğunuzda dünya çapında güvenli olarak ve herhangi bir sorun yaşamadan hesabınızdan para çekebilir, diğer ecoAccount hesaplarına para gönderebilir ve paranızı istediğiniz yerde harcayabilirsiniz. 

ecoAccount sahibi olmak tamamen ÜCRETSİZ ve banka hesabınızın olmasına gerek yok.

ecoAccount size paranızı istediğiniz her an ve ihtiyacınız olan her yerde gönül rahatlığıyla güvenli bir şekilde harcama özgürlüğü sunar.

ecoAccount Hizmetleri

  • ecoAccount Hesabı ; ecoPayz ödeme sistemlerinin sunduğu ecoAccount hesabı, istediğiniz zaman para yatırabileceğiniz, kişiye özel online bir hesaptır ve kredi kartı ya da banka kartı bilgilerinize gerek dahi olmadan websitelerine doğrudan ödemeler yapmanıza imkan sunar. Bunun yanısıra, ecoAccount kullanıcılarına dünyanın neresinde olursanız olun 44 farklı para birimi ile güvenli olarak para gönderme ya da para alma olanağı verir. Yurtdışı gezilerinizde  farklı para birimlerinde sorun yaşamadan ecoAccount hesabınızı kullanabilir, ya da yurtdışı merkezli çalışan websitelerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • ecoCard ; ecoPayz ödeme sistemlerinin en popüler ödeme yöntemlerinden biri olan ecoCard'a farklı üç para biriminde sahip olabilir ve bu kartları yurtdışı harcamalarınızda gönül rahatlığı ile, para biriminizi değiştirme eziyeti çekmeden kullanabilirsiniz. Son derece kolay bir form doldurma işlemi ve ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz ecoCard kartınız için ayrıca banka hesabınızın olmasına gerek yok!
  • ecoVirtualcard ;ecoPayz'in çok yakın bir süre içinde kullanıcılarına sunacak olduğu ecoVirtualcard yani ecoSanalkart, tek kullanımlık işlemler için son derece ideal. Bu sanal karta para yükleyerek MasterCard'ın kabul edildiği tüm sitelerde, online mağazalarda, alışveriş sitelerinde, ya da telefon siparişlerinde, çalınma ya da kaybolma riski yaşamadan güvenle kullanabilirsiniz. ecoVirtualcard kullanıldıktan sonra geçerliliğini yitirir bu nedenle kullanıcılar için oldukça avantajlı bir kart.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder