Yeni Yılı ecoPayz Hediyeleri ile Karşılayın




17 Aralık 2013 - 13 Ocak 2014 tarihleri arasında ecoCard kartınızı kullanarak ecoAccount hesabınıza her seferinde 50£/$/€ değerinde yükleme yaparak 10 hediyeden birini kazanma şansına sahip olun!

Ödüller

Kazananları bekleyen ödüller arasında PlayStation 4’s, Xbox One, Parrot AR Drone 2.0, Muvi Action Camera, Sphero 2.0, Nintendo 3DS ve Kobo e-reader yer alıyor.

ecoAccount ya da ecoCard kartınızı kullanarak siz de kazanma şansını yakalayın!

ecoPayz’den son dakika hediye fikirleri

Uzaktaki akrabalarınıza ya da arkadaşlarınıza hediye mi göndermek istiyorsunuz? ecoAccount hesabınızı kullanarak güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde sevdiklerinize para yollayabilirsiniz.


Kazanma Şansınızı Nasıl Arttırabilirsiniz?

ecoAccount hesabınızı şirketlere para yatırmak ya da para transfer etmek için her kullandığınızda, yatırdığınız her 50 İngiliz Sterlini /Amerikan Doları ve EURO için otomatik olarak hediye çekilişine katılmak üzere bir çekiliş hakkına sahip olacaksınız. ecoCard kartınızı kullanarak her satın alma işlemlerinizde otomatik olarak 1 çekiliş hakkı kazanarak yarışmaya katılmış olacaksınız. Çekiliş hakkına sahip olmak için 10 İngiliz Sterlini /Amerikan Doları ve EURO harcama limiti bulunmaktadır.

Kural ve Şartlar

ecoAccount Hesabından Nasıl Para Çekilir ? Video

Kullanıcı dostu online platformu ile kullanıcılarına kolaylıkla işlem yapma imkanı sunan ecoPayz ödeme sistemleri hazırladıkları videolu anlatımlar ile kullanıcıların işlem yapmalarını son derece kolaylaştırmaya devam ediyor. 

İki dakikanızı alan bir form ile ücretsiz olarak hem de banka hesabına dahi ihtiyaç duymadan ecoAccount hesabı ile kullanıcılar anında hesaplarını aktifleştirerek para yatırma ya da para çekme, ücretsiz olarak ecoCard kartlarına başvurabilme gibi işlemler gerçekleştirebiliyor. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek ecoAccount hesabınızdan nasıl para çekebileceğinizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz.



ecoAccount hesabının özellikleri nelerdir?  

ecoAccount hesap açmak, ecoCard karta başvurma tamamen ücretsizdir, İster yurtiçi-yurtdışı ister online olarak para çekme ve para yatırma işlemleri son derece güvenlidir,

Toplam 44 para biriminde işlem sunan ecoPayz ile Türk Lirasi para biriminde hesap açabilir, isterseniz dilerseniz dolar, euro veya ingiliz sterlini para birimlerinde toplam 3 tane ecoPayz hesabına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

Ücretsiz olarak açabileceğiniz ecoPayz hesabınız ile yine ücretsiz olarak ecoCard Mastercard sahibi olabilir, kartınız ile hem internet üzerinden hem de tüm diğer mağazalardan alışveriş yapabilir, Mastercard logosunu gördüğünüz tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz. 

Tek bir ecoCard hesabi ile tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz -hem para yatirabilir hem de para çekebilirsiniz, online ya da mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz, hesabınıza hem banka havalesi ile hem de kredi kartı ile para yatırabilirsiniz.

ecoAccount Hesabına Nasıl Para Yatırılır - Videolu Anlatım

Birbirinden yeni hizmetleri ile dünya çapında internet ödeme sistemleri arasındaki yerini ilk sıralara taşıyan ecoPayz ödeme sistemleri milyonlarca kullanıcısına ve kazanmayı hedeflediği müşterilerine sunduğu çeşitli promosyonların yanısıra, ecoPayz online platformunu müşterilerine videolu ve görüntülü anlatımlarla tanıtıyor. 

Son zamanlarda yeni girişimlerle özellikle Türkiye'de de kullanıcı sayısını arttıran ve hızla büyümeye devam eden ecoPayz ödeme sistemleri ile günün 24 saati haftanın 7 günü ister bilgisayar aracılığı ile ister ecoPayz Mobil uygulaması ile dünyanın her yerine ödemeler gönderebilir ya da her yerden, ecoAccount hesabı olan tüm kullanıcılardan ödemeler alabilir, MasterCard logosunu gördüğünüz her yerde ecoAccount hesabınızdaki paraları anında çekerek nakite dönüştürebilir, MasterCard ve ecoPayz'in sunduğu sayısız promosyonlardan yararlanabilirsiniz. 

Üstelik kullanıcı dostu online platformu ve anında işlem yapma özellikleri sayesinde ecoAccount hesabınızı kolaylıkla kullanabilirsiniz. 

ecoAccount hesabınıza nasıl para yatırabileceğinizi detaylı olarak görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.


ecoAccount Hesabı Nasıl Açılır - Video

ecoPayz ödeme sistemleri ile yeni tanışanlardan biriyseniz ve nasıl ecoAccount hesabı açabileceğiniz konusunda aklınıza takılanlar varsa, ecoPayz'in sizin için hazırladığı videolu anlatımlara göz atarak kolayca ecoAccount hesabı açabilirsiniz. 

Hesabınızı hemen aktif hale getirerek ister yurt içine ister yurt dışına anında para gönderme, harcamalar yapma ya da ödemeler alma konularında rahatça işlemler yapabilir, ecoPayz'in kullanıcı dostu online platformu sayesinde kolayca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek nasıl ecoAccount hesabı açabileceğiniz konusunda fikre sahip olabilirsiniz.


ecoCard ile Hesabınızdaki Paraya Anında Ulaşın!



Hesabınızdaki paraya ulaşmak için günlerce beklemekten yoruldunuz mu? 

ecoPayz ödeme sistemlerine başvurarak anında hesap açabilir ve hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. İki dakikanızı alacak üyelik formunu doldurarak hemen ecoAccount hesabınızı kullanabilirsiniz. Kredi ya da banka kartına gerek duymadan açabileceğiniz ecoAccount hesabınız sayesinde tamamen ücretsiz olan ecoCard ödeme kartına başvurarak hesabınızda biriken paraları anında nakite çevirebilirsiniz. 

Yine ücretsiz olarak başvurup 3 farklı para biriminde sahip olabileceğiniz 3 ayrı ecoCard kart ile MasterCard'ın geçerli olduğu tüm ATMlerden paranızı çekebilir, ister internette ister ise mağazalarda harcamalar yapabilirsiniz. 

ecoAccount hesabınızı açarak Silver ecoAccount hesabına geçin, ücretsiz ecoCard ödeme kartlarına başvurun ve paranızı anında kullanmanın rahatlığını yaşayın. 

ecoAccount hesabı açmak için tıklayın!

Paranıza anında erişimin yanısıra, ecoCard kartı 

  • Kolay:  Banka hesabına gerek yoktur
  • Bağımsız:  Kredi kartı ya da banka hesabından bağımsız çalışır.
  • Pratik:  İnternet üzerinden 7/24 ecoCard kartınıza para yükleyebilirsiniz.
  • Global: MasterCard’ın geçerli olduğu her yerde kullanılır 
  • Ücretsiz: ecoAccount hesabı açmak ve ecoCard kartına başvuru tamamen ücretsizdir. 
  • Esnek: € Euro, £ GBP ve $ USD para birimlerinde toplam 3 adet ecoCard kartına ücretsiz başvurabilirsiniz



ecoPayz ile Sezonu 3D LED TV ile Açın


ecoPayz yeni sezona heyecan verici bir promosyon ile başladı. Dünya çapında kullanıcılarına hem güvenli yoldan hem de hızlı bir şekilde internetten para yatırma ve para çekme imkanı sunan ecoPayz yeni futbol sezonunu 42” Smart 3D LED TV hediye kampanyası başlatarak açtı. 

ecoPayz, Avrupa’da başlayacak olan 2013-14 futbol sezonunu kutlamak amacıyla ve aynı zamanda 2014 Dünya Kupası öncesinde, 13 Ağustos tarihinde başlayarak Ekim ayındaki Dünya Kupası grup eleme karşılaşmalarının sonuna kadar büyük bir promosyon başlattı. 

ecoPayz kullanıcıları 13 Ağustos ile 15 Ekim 2013 tarihleri arasında ecoAccount hesaplarına yapacakları her £/$/€50 tutarındaki para yatırma işlemleri için 2014 yılında  düzenlenecek olan Dünya Kupası maçlarını heyecan ile izleyebilecekleri bir adet 42” Smart 3D LED TV kazanmak için çekiliş hakkı kazanacaklar. 

Bunun yanısıra ecoPayz iki haftada bir çekiliş düzenliyor. Bu çekilişlerde kullanıcıların hesaplarına €50 tutarında para ödülü yatırılacak.

Sizde bu çekilişlerden yararlanmak ve Dünya Kupası maçlarını evinizden yeni 42” Smart 3D LED TV televizyonunuz ile keyifle izleyebilmek için ecoAccount hesabınıza hemen para yatırın! 


Eğer hala bir ecoPayz üyesi değilseniz, hala geç kalmadınız ecoPayz üyelik için tıklayın! 

Kısaca hatırlatalım ki ecoPayz hesabı açtığınızda;

  • Farklı para birimlerindeki hesaplarınıza bağlı toplamda 3 adet ecoCard kartına başvurabilir,
  • Kurulum ücreti ödemeden hesabınızı 44 farklı para biriminde kullanabilir,
  • Para tasarrufu sağlayan global fırsatlara ve tekliflere kolayca ulaşabilir,
  • 44 farklı para biriminde dünya çapında anında para gönderebilirsiniz.


Bunun yanısıra ecoAccount hesabınızı internetten alışveriş sitelerinde, çevrimdışı mağazalarda, telefon alışverişlerinizde, yurtiçinde ve yurtdışında MasterCard logosunu gördüğünüz her yerde kullanabilirsiniz.

ecoPayz Yurtici ve Yurtdisi Kullanimi


Tek bir kart görünümünden artık sıyrılmayı amaçlayan ecoCard, artan müşteri kapasitesi ve hızlı büyümeye ayak uydurmak amacı ile geçtiğimiz Temmuz ayında, tüm hizmetlerini tek bir marka altında toplayan ecoPayz adını kullanmaya başladı.

Dünyanin önde gelen güvenilir ödeme sirketlerinden biri olan ecoPayz'in sunduğu ödeme sistemleri sayesinde hem yurtiçinde hem de yurtdışında sınırsız işlemler yapabilmek mümkün.

Kullanıcılarına sınırsız kullanım imkanı sunan ecoPayz para yatırma ve para çekme yönteminde, ecoAccount hesabı açarak ve ecoCard sahibi olarak birçok bahis sitesine para yatırabilir ya da bu sitelerden para çekebilir, uluslararası banka havaleleri yapabilir, hesabınızdaki paraları diğer bir ecoPayz kullanıcısına ücretsiz olarak aktarabilir, ecoAccount hesabınızdaki parayı banka hesabınıza çekebilir, yine ecoCard kartınız ile MasterCard'ın geçerli olduğu yurtiçi ya da yurtdışındaki tüm ATM lerden para çekebilir ya da ecoAccount hesabınız ile internet üzerindeki sanal mağazalardan ya da diğer birçok mağazadan alışveriş yapabilirsiniz.

ecoPayz ödeme yöntemlerini kullanarak,
  • ecoAccount hesap açmak, ecoCard karta başvurma tamamen ücretsizdir,
  • İster yurtiçi-yurtdışı ister online olarak para çekme ve para yatırma işlemleri son derece güvenlidir,
  • Toplam 44 para biriminde işlem sunan ecoPayz ile Türk Lirasi para biriminde hesap açabilir, isterseniz dilerseniz dolar, euro veya ingiliz sterlini para birimlerinde toplam 3 tane ecoPayz hesabına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.
  • Ücretsiz olarak açabileceğiniz ecoPayz hesabınız ile yine ücretsiz olarak ecoCard Mastercard sahibi olabilir, kartınız ile hem internet üzerinden hem de tüm diğer mağazalardan alışveriş yapabilir, Mastercard logosunu gördüğünüz tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz. 
  • ecoPayz hesabı açıp, ecoCard kartı talebi verdiğinizde kartiniz 2 hafta gibi kisa bir sürede adresinize ulaşır (işlemlerinizin aksamaması ve kartınızı daha kısa sürede kullanabilmeniz amacı ile ecoPayz iş adresi kabul etmemektedir. ecoPayz'e üye olurken muhakkak ev adresinizi vermeyi unutmayınız.)
  • Tek bir ecoCard hesabi ile tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz -hem para yatirabilir hem de para çekebilirsiniz, online ya da mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz
  • Hesabınıza hem banka havalesi ile hem de kredi kartı ile para yatırabilirsiniz.
  • ecoPayz son derece  yardımsever ve Türkçe müsteri hizmetleri ekibine sahiptir
  • ecoPayz yenilenen ve Türkçe olan websitesi ile ihtiyacınız olan tüm bilgilere ecopayz.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

ecoPayz Tüccar Hesap Nedir?



ecoPayz Tüccar Hesabı tüm şirketlere hem karlarını arttırma hem de global çapta ödemeler alma ve yapabilme fırsatı sunmaktadır. ecoPayz Tüccar Hesabı sadece dünyaca ünlü bir ödeme seçeneği olan ecoAccount Hesabı’na erişimi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda dünya çapındaki müşterilerinizden, anında ve düşük maliyetli ödemeler kabul edebilmenize imkanı sağlar– ulaşılması zor olan ülkelerde bile.

ecoPayz Tüccar Hesap tüm şirketlere dünya çapında en güvenli ve tanınmış bir ödeme yöntemi olarak ödemeler kabul etme imkan sunar ve size satışlarınızı arttırma fırsatı verirken diğer bir yandan da son derece güçlü ve gelişmiş olan Dolandırıcılık ve Güvenlik araçları sayesinde şirketinizi ödeme iptalleri ve çevrim içi dolandırıcılık riskinden korur. 

ecoPayz Tüccar Hesap ile Ödemeler Kabul Edin
Güvenli ve dünyaca tanınan bir ödeme seçeneği sunarak satışlarınızı artırın.

ecoPayz Tüccar Hesap Dolandırıcılık ve Güvenlik araçları
Şirketinizi ödeme iptalleri ve çevrim içi dolandırıcılık riskinden koruyun.

Kurumsal Şirketler için ecoPayz Ödeme Çözümleri Nelerdir



ecoPayz hem bireysel müşterilere hem de işletmelere zaman ve de para kazandıran, farklı ödeme yöntemleri ve ödeme kartları sunan son derece güvenilir çok yönlü bir ödeme platformudur.

İşletmeler ecoPayz Kurumsal Hesap ile müşterilerine, bireylere ya da çalışanlarına kendi para birimlerinde anında ve son derece düşük maliyetlerle ödemeler yapabilecekleri ödeme araçlarını kullanabilirler. ecoPayz Kurumsal Hesap ile işletmeler hem ödeme yapabilir hem de giderlerini yönetebilmektedirler.

İşletmelere sınırsız kolaylık ve de çeşitli özellikler sunan ecoPayz'in en gözalıcı yararları ise şöyle;

  • İşletmelere, banka hesabı olmayanlara bile anında maaş, komisyon ve tek seferlik ödemeler yapabilme kolaylığı,
  • Tek bir ecoPayz Kurumsal Hesap ile 44 farklı para biriminde ödemeler yapabilme kolaylığı,
  • Ücretsiz olarak, personele ya da çalışanlara ödeme kartları ve çevrim içi hesap açabilme kolaylığı,
  • Personel ve diğer tüm giderleri eş zamanlı olarak takip edebilme kolaylığı,
  • Hesap bakiyelerini ve çevrim içi ödemeleri her an denetleyebilme kolaylığı,
  • Ayrıca tüm bunları hızlı ve ücretsiz yapabilme fırsatı!


Ödemeler Yapın
İşletmeler açtıkları ecoPayz Kurumsal Hesap ile tüm ödeme ihtiyaçları için sorunsuz bir şekilde ve sadece tek bir noktadan ödemeler yaparak zamandan tasarruf ederler.
Daha fazla bilgi »


Giderleri Yönetin
İşletmeler açtıkları ecoPayz Kurumsal Hesap ile işletmenin tüm giderleri üzerinde tam kontrol elde ederler ve böylece iş performansı artar.



ecoAccount Hesabı Nerede ve Nasıl Kullanılır?


ecoAccount hesabı açarak dünyanın neresinde olursanız olun hem güvenli hem de sorunsuz olarak para alabilir, gönderebilir ve harcamalar yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak hesap açmanıza imkan sunan ecoAccount  paranızı her an ve ihtiyaç duyduğunuz her yerde gönül rahatlığıyla banka hesabına sahip olma şartı olmadan size harcama özgürlüğü sunar.

Ücretsiz olarak açabileceğiniz ecoAccount hesabınız ile yararlanabileceğiniz sayısız hizmetten bazılarını sizin için sıraladık..

Anında Para Gönderme

ecoAccount hesabına sahip olduğunuzda istediğiniz her yerden anında para gönderebilirsiniz. Kullanıcılarına 44 farklı para biriminde anında para gönderebilme imkanı sunan ecoAccount ile dünyanın neresinde olursanız olun istediğiniz yere para gönderebilirsiniz. Yurtdışında bulunan yakınlarınıza para gönderebilir, gecikmiş bir doğum günü hediyesi alabilir, yakınlarınıza zor durumlarında 7/24 her an destek olabilirsiniz. ecoAccount hesabı, kullanıcılarına en güvenli, en hızlı ve de en ucuz oranlarla para gönderme imkanı sunar. 

ecoAccount Hesabım ile Nasıl Para Gönderebilirim?

ecoAccount hesabınız ile istediğiniz her en ve istediğiniz her yerde 'Anında' para gönderebilirsiniz. Para gönderimi sadece saniyeler içinde göndereceğiniz kişinin hesabına aktarılır. Son derece esnek olan ecoAccount hesabınız ile 44 farklı para biriminde diğer kullanıcıların hesabına para gönderebilirsiniz. 
Ayrıca, artık bankanın açılış saatini beklemenize ya da banka kuyruklarında eziyet çekmenize de gerek yok! ecoAccount hesabınız ile internet üzerinden ya da telefonunuza indirebileceğiniz ecoAccount uygulaması ile hareket halindeyken dahi kolayca para gönderebilirsiniz. ecoAccount Telefon Uygulaması İndir


Nasıl ecoCard Sahibi Olabilirim?

ecoCard sahibi nasıl olabilirim?

ecoCard sahibi olmanız hem çok kolay hem de son derece hızlı! Aşağıda resimli olarak anlattığımız üyelik formunu doldurarak anında ecoAccount sahibi olun!

ecopayz.com sitesine girerek aşağıda gösterilen Bize Katılın linkine tıklayın!


ecoAccount Hizmetleri Nelerdir?


ecoAccount hesabına sahip olduğunuzda dünya çapında güvenli olarak ve herhangi bir sorun yaşamadan hesabınızdan para çekebilir, diğer ecoAccount hesaplarına para gönderebilir ve paranızı istediğiniz yerde harcayabilirsiniz. 

ecoAccount sahibi olmak tamamen ÜCRETSİZ ve banka hesabınızın olmasına gerek yok.

ecoAccount size paranızı istediğiniz her an ve ihtiyacınız olan her yerde gönül rahatlığıyla güvenli bir şekilde harcama özgürlüğü sunar.

ecoAccount Hizmetleri

Ecocard Nedir? Nasıl Ecocard Hesabı Açabilirim?



ecoCard kartı, ecoAccount hesabınızda bulunan paranızın MasterCard’ın kabul edildiği tüm her yerde çevrim içi ya da çevrim dışı olarak kullanabilmesine imkan sunan hem online olarak kullanabileceğiniz hem de cebinizde taşıyabileceğiniz bir ödeme kartıdır.

ecoCard, Avrupa'da en büyük sanal para ihraççılarından biri olan ve İngiltere merkezli olarak kurulmuş olan PSI-Pay Ltd’ye ait bir marka. 1999 yılında kuruluşundan bu güne kadar ecoCard, internetten yapılan güvenli  para transferlerinin öncü bir sembolü olmuştur. ecoCard aracılığı ile anında para gönderme ve para alma, banka kartı ya da diğer ecoCard hesaplarına para gönderme, mobil uygulamalar, ecoCard'ın müşterilerine sunduğu hizmetler arasındadır.

Sahip olduğunuz ecoCard ile tüm ecoCard hesaplarına anında ve de ücretsiz olarak para transferi yapabilirsiniz.Ayrıca, ecoCard kullanıcılarına ayrı para birimlerine ait üç tane hesap açma imkanı sunmaktadır, Böylece sahip olduğunuz ecoCard hesaplarını hem farklı para birimlerinde kullanma imkanına sahipsiniz hem de paranızı farklı bir para birimine çevirirken herhangi bir kesinti ya da para çevirme ücreti ödememiş olursunuz. Bunun yanısıra, üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile farklı dil seçenekleri sunan ecoPayz, Türkçe dil seçeneği ve müşteri hizmetleri yardımı sunarak Türk müşterilerine büyük kolaylık sunmaktadır.

ecoCard Debit Kartınızı kullanarak Türkiye'deki ve yurtdışındaki bankamatiklerden, ecoCard hesabınızdan para çekebilirsiniz. MasterCard®'ın geçerli olduğu tüm her yerde ecoCard hesabınızda bulunan para ile alışveriş yapabilirsiniz. ecoCard, hesabınızdaki parayı istediğiniz yerlerde istediğiniz yöntemlerle kullanabilmeniz için size tam bir esneklik sunmaktadır.


ecoCard online hesap ve kartın yanısıra sunduğu tüm hizmetleri ecoPayz adı altında birleştiren, en güvenilir ödeme yöntemlerinden biri olan ecoPayz'in müşterilerine sunduğu hizmetleri daha detaylı incelemek ister misiniz?

ecoAccount Hizmetleri Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın

ecoPayz Hakkinda



En güvenilir ödeme yöntemlerinden biri olan ve servislerine durmadan yenilerini ekleyen ecoCard, ismine sığmayınca kısa süre önce alınan bir karar ile "ecoPayz" ismine geçti. Bu şekilde şirket, kullanıcılarına sadece tek bir kart sunuyor görünümünden kurtularak daha gelişmiş hizmetler ile kullanıcı ağını genişletmeyi amaçlıyor. 

ecoPayz Hakkında

Global bir şirket olan ecoPayz on yıldan daha fazla kullanıcılarına ve işletmelere son derece güvenli, oldukça uygun ve de anında ödeme hizmetleri ve çözümleri sunuyor. 44 para biriminde kullanım imkanı sunan ecoPayz, öncelikli görüşü müşterileri dinlemek ve onlara en iyi hizmet ve çözümleri sunmayı taahhüt etmek olmak üzere bir çok ülke de müşteri hizmetleri sunan ofislere sahip, Türkiye de bunların arasında.

Kurulduğu yıldan bugüne, ecoPayz tüm dünyaya, şirketlere ve de şahıslara paralarını dünya çapında anında kullanabilmelerini sağlayan hesap ve kartlı ödeme çözümlerini güvenli ve başarılı şekilde sunuyor.

Adım Adım ecoPayz Gelişimi

2000 yılında EcoCard olarak şirket kuruldu ve dünyanın en uzun geçmişe sahip e-cüzdanlarından biri olan EcoCard oluşturuldu.