ecoPayz Mobil Uygulama Google Play ve App Store`da!

Uygulama Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir. 

Yeni uygulama müşterilere iPhone, iTouch, iPad ve Android telefonlarından 7/24 hesaplarını kontrol etme ve hareket halinde ödeme yapma imkanı sunuyor. Bir yıldan beri yapım aşamasında olan uygulama geliştiriciler tarafından kullanıcılara kolay kullanım sağlamanın yanısıra kullanıcı güvenliğini en üst düzeyde tutarak tasarlandı.

İndirmesi ve kullanımı ücretsiz olan uygulama, hareket halindeyken bile 7/24 hesap kontrolü, promosyon takibi, yolculuk sırasında dahi hediye alıp gönderme, havaalanında bakiye kontrolü yapabilme, tatildeyken bile ön ödemeli kartlara para aktarma, dünyanın neresinde olursa olsun istedikleri an da paralarına ulaşım imkanı sunma gibi fonksiyonel özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımı sayesinde daha şimdiden büyük bir kitlenin ilgisini çekti.

PSI-PAY Ltd Genel Müdürü Phil Davies, ecoAccount mobil uygulaması hakkında şunları söyledi: ‘bugünlerde insanlar hareket halinde ödemeler yapabilmenin yollarını arıyorlar. Günümüz koşullarına ayak uydurabilmek ve pazarın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimizin değişen ödeme alışkanlıkları ile buluşturabilmek amacıyla hareket ediyoruz. En son geliştirdiğimiz ecoAccount mobil uygulama kullanıcılarımıza paralarını istedikleri zaman istedikleri yerde güvenli ve huzurlu bir şekilde harcama özgürlüğü sunuyor.’