Yeni Yılı ecoPayz Hediyeleri ile Karşılayın




17 Aralık 2013 - 13 Ocak 2014 tarihleri arasında ecoCard kartınızı kullanarak ecoAccount hesabınıza her seferinde 50£/$/€ değerinde yükleme yaparak 10 hediyeden birini kazanma şansına sahip olun!

Ödüller

Kazananları bekleyen ödüller arasında PlayStation 4’s, Xbox One, Parrot AR Drone 2.0, Muvi Action Camera, Sphero 2.0, Nintendo 3DS ve Kobo e-reader yer alıyor.

ecoAccount ya da ecoCard kartınızı kullanarak siz de kazanma şansını yakalayın!

ecoPayz’den son dakika hediye fikirleri

Uzaktaki akrabalarınıza ya da arkadaşlarınıza hediye mi göndermek istiyorsunuz? ecoAccount hesabınızı kullanarak güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde sevdiklerinize para yollayabilirsiniz.


Kazanma Şansınızı Nasıl Arttırabilirsiniz?

ecoAccount hesabınızı şirketlere para yatırmak ya da para transfer etmek için her kullandığınızda, yatırdığınız her 50 İngiliz Sterlini /Amerikan Doları ve EURO için otomatik olarak hediye çekilişine katılmak üzere bir çekiliş hakkına sahip olacaksınız. ecoCard kartınızı kullanarak her satın alma işlemlerinizde otomatik olarak 1 çekiliş hakkı kazanarak yarışmaya katılmış olacaksınız. Çekiliş hakkına sahip olmak için 10 İngiliz Sterlini /Amerikan Doları ve EURO harcama limiti bulunmaktadır.

Kural ve Şartlar