ecoAccount Hesabından Nasıl Para Çekilir ? Video

Kullanıcı dostu online platformu ile kullanıcılarına kolaylıkla işlem yapma imkanı sunan ecoPayz ödeme sistemleri hazırladıkları videolu anlatımlar ile kullanıcıların işlem yapmalarını son derece kolaylaştırmaya devam ediyor. 

İki dakikanızı alan bir form ile ücretsiz olarak hem de banka hesabına dahi ihtiyaç duymadan ecoAccount hesabı ile kullanıcılar anında hesaplarını aktifleştirerek para yatırma ya da para çekme, ücretsiz olarak ecoCard kartlarına başvurabilme gibi işlemler gerçekleştirebiliyor. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek ecoAccount hesabınızdan nasıl para çekebileceğinizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz.



ecoAccount hesabının özellikleri nelerdir?  

ecoAccount hesap açmak, ecoCard karta başvurma tamamen ücretsizdir, İster yurtiçi-yurtdışı ister online olarak para çekme ve para yatırma işlemleri son derece güvenlidir,

Toplam 44 para biriminde işlem sunan ecoPayz ile Türk Lirasi para biriminde hesap açabilir, isterseniz dilerseniz dolar, euro veya ingiliz sterlini para birimlerinde toplam 3 tane ecoPayz hesabına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

Ücretsiz olarak açabileceğiniz ecoPayz hesabınız ile yine ücretsiz olarak ecoCard Mastercard sahibi olabilir, kartınız ile hem internet üzerinden hem de tüm diğer mağazalardan alışveriş yapabilir, Mastercard logosunu gördüğünüz tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz. 

Tek bir ecoCard hesabi ile tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz -hem para yatirabilir hem de para çekebilirsiniz, online ya da mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz, hesabınıza hem banka havalesi ile hem de kredi kartı ile para yatırabilirsiniz.

ecoAccount Hesabına Nasıl Para Yatırılır - Videolu Anlatım

Birbirinden yeni hizmetleri ile dünya çapında internet ödeme sistemleri arasındaki yerini ilk sıralara taşıyan ecoPayz ödeme sistemleri milyonlarca kullanıcısına ve kazanmayı hedeflediği müşterilerine sunduğu çeşitli promosyonların yanısıra, ecoPayz online platformunu müşterilerine videolu ve görüntülü anlatımlarla tanıtıyor. 

Son zamanlarda yeni girişimlerle özellikle Türkiye'de de kullanıcı sayısını arttıran ve hızla büyümeye devam eden ecoPayz ödeme sistemleri ile günün 24 saati haftanın 7 günü ister bilgisayar aracılığı ile ister ecoPayz Mobil uygulaması ile dünyanın her yerine ödemeler gönderebilir ya da her yerden, ecoAccount hesabı olan tüm kullanıcılardan ödemeler alabilir, MasterCard logosunu gördüğünüz her yerde ecoAccount hesabınızdaki paraları anında çekerek nakite dönüştürebilir, MasterCard ve ecoPayz'in sunduğu sayısız promosyonlardan yararlanabilirsiniz. 

Üstelik kullanıcı dostu online platformu ve anında işlem yapma özellikleri sayesinde ecoAccount hesabınızı kolaylıkla kullanabilirsiniz. 

ecoAccount hesabınıza nasıl para yatırabileceğinizi detaylı olarak görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.