ecoAccount Hesabı Nasıl Açılır - Video

ecoPayz ödeme sistemleri ile yeni tanışanlardan biriyseniz ve nasıl ecoAccount hesabı açabileceğiniz konusunda aklınıza takılanlar varsa, ecoPayz'in sizin için hazırladığı videolu anlatımlara göz atarak kolayca ecoAccount hesabı açabilirsiniz. 

Hesabınızı hemen aktif hale getirerek ister yurt içine ister yurt dışına anında para gönderme, harcamalar yapma ya da ödemeler alma konularında rahatça işlemler yapabilir, ecoPayz'in kullanıcı dostu online platformu sayesinde kolayca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek nasıl ecoAccount hesabı açabileceğiniz konusunda fikre sahip olabilirsiniz.


ecoCard ile Hesabınızdaki Paraya Anında Ulaşın!



Hesabınızdaki paraya ulaşmak için günlerce beklemekten yoruldunuz mu? 

ecoPayz ödeme sistemlerine başvurarak anında hesap açabilir ve hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. İki dakikanızı alacak üyelik formunu doldurarak hemen ecoAccount hesabınızı kullanabilirsiniz. Kredi ya da banka kartına gerek duymadan açabileceğiniz ecoAccount hesabınız sayesinde tamamen ücretsiz olan ecoCard ödeme kartına başvurarak hesabınızda biriken paraları anında nakite çevirebilirsiniz. 

Yine ücretsiz olarak başvurup 3 farklı para biriminde sahip olabileceğiniz 3 ayrı ecoCard kart ile MasterCard'ın geçerli olduğu tüm ATMlerden paranızı çekebilir, ister internette ister ise mağazalarda harcamalar yapabilirsiniz. 

ecoAccount hesabınızı açarak Silver ecoAccount hesabına geçin, ücretsiz ecoCard ödeme kartlarına başvurun ve paranızı anında kullanmanın rahatlığını yaşayın. 

ecoAccount hesabı açmak için tıklayın!

Paranıza anında erişimin yanısıra, ecoCard kartı 

  • Kolay:  Banka hesabına gerek yoktur
  • Bağımsız:  Kredi kartı ya da banka hesabından bağımsız çalışır.
  • Pratik:  İnternet üzerinden 7/24 ecoCard kartınıza para yükleyebilirsiniz.
  • Global: MasterCard’ın geçerli olduğu her yerde kullanılır 
  • Ücretsiz: ecoAccount hesabı açmak ve ecoCard kartına başvuru tamamen ücretsizdir. 
  • Esnek: € Euro, £ GBP ve $ USD para birimlerinde toplam 3 adet ecoCard kartına ücretsiz başvurabilirsiniz