ecoPayz ile Sezonu 3D LED TV ile Açın


ecoPayz yeni sezona heyecan verici bir promosyon ile başladı. Dünya çapında kullanıcılarına hem güvenli yoldan hem de hızlı bir şekilde internetten para yatırma ve para çekme imkanı sunan ecoPayz yeni futbol sezonunu 42” Smart 3D LED TV hediye kampanyası başlatarak açtı. 

ecoPayz, Avrupa’da başlayacak olan 2013-14 futbol sezonunu kutlamak amacıyla ve aynı zamanda 2014 Dünya Kupası öncesinde, 13 Ağustos tarihinde başlayarak Ekim ayındaki Dünya Kupası grup eleme karşılaşmalarının sonuna kadar büyük bir promosyon başlattı. 

ecoPayz kullanıcıları 13 Ağustos ile 15 Ekim 2013 tarihleri arasında ecoAccount hesaplarına yapacakları her £/$/€50 tutarındaki para yatırma işlemleri için 2014 yılında  düzenlenecek olan Dünya Kupası maçlarını heyecan ile izleyebilecekleri bir adet 42” Smart 3D LED TV kazanmak için çekiliş hakkı kazanacaklar. 

Bunun yanısıra ecoPayz iki haftada bir çekiliş düzenliyor. Bu çekilişlerde kullanıcıların hesaplarına €50 tutarında para ödülü yatırılacak.

Sizde bu çekilişlerden yararlanmak ve Dünya Kupası maçlarını evinizden yeni 42” Smart 3D LED TV televizyonunuz ile keyifle izleyebilmek için ecoAccount hesabınıza hemen para yatırın! 


Eğer hala bir ecoPayz üyesi değilseniz, hala geç kalmadınız ecoPayz üyelik için tıklayın! 

Kısaca hatırlatalım ki ecoPayz hesabı açtığınızda;

  • Farklı para birimlerindeki hesaplarınıza bağlı toplamda 3 adet ecoCard kartına başvurabilir,
  • Kurulum ücreti ödemeden hesabınızı 44 farklı para biriminde kullanabilir,
  • Para tasarrufu sağlayan global fırsatlara ve tekliflere kolayca ulaşabilir,
  • 44 farklı para biriminde dünya çapında anında para gönderebilirsiniz.


Bunun yanısıra ecoAccount hesabınızı internetten alışveriş sitelerinde, çevrimdışı mağazalarda, telefon alışverişlerinizde, yurtiçinde ve yurtdışında MasterCard logosunu gördüğünüz her yerde kullanabilirsiniz.

ecoPayz Yurtici ve Yurtdisi Kullanimi


Tek bir kart görünümünden artık sıyrılmayı amaçlayan ecoCard, artan müşteri kapasitesi ve hızlı büyümeye ayak uydurmak amacı ile geçtiğimiz Temmuz ayında, tüm hizmetlerini tek bir marka altında toplayan ecoPayz adını kullanmaya başladı.

Dünyanin önde gelen güvenilir ödeme sirketlerinden biri olan ecoPayz'in sunduğu ödeme sistemleri sayesinde hem yurtiçinde hem de yurtdışında sınırsız işlemler yapabilmek mümkün.

Kullanıcılarına sınırsız kullanım imkanı sunan ecoPayz para yatırma ve para çekme yönteminde, ecoAccount hesabı açarak ve ecoCard sahibi olarak birçok bahis sitesine para yatırabilir ya da bu sitelerden para çekebilir, uluslararası banka havaleleri yapabilir, hesabınızdaki paraları diğer bir ecoPayz kullanıcısına ücretsiz olarak aktarabilir, ecoAccount hesabınızdaki parayı banka hesabınıza çekebilir, yine ecoCard kartınız ile MasterCard'ın geçerli olduğu yurtiçi ya da yurtdışındaki tüm ATM lerden para çekebilir ya da ecoAccount hesabınız ile internet üzerindeki sanal mağazalardan ya da diğer birçok mağazadan alışveriş yapabilirsiniz.

ecoPayz ödeme yöntemlerini kullanarak,
  • ecoAccount hesap açmak, ecoCard karta başvurma tamamen ücretsizdir,
  • İster yurtiçi-yurtdışı ister online olarak para çekme ve para yatırma işlemleri son derece güvenlidir,
  • Toplam 44 para biriminde işlem sunan ecoPayz ile Türk Lirasi para biriminde hesap açabilir, isterseniz dilerseniz dolar, euro veya ingiliz sterlini para birimlerinde toplam 3 tane ecoPayz hesabına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.
  • Ücretsiz olarak açabileceğiniz ecoPayz hesabınız ile yine ücretsiz olarak ecoCard Mastercard sahibi olabilir, kartınız ile hem internet üzerinden hem de tüm diğer mağazalardan alışveriş yapabilir, Mastercard logosunu gördüğünüz tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz. 
  • ecoPayz hesabı açıp, ecoCard kartı talebi verdiğinizde kartiniz 2 hafta gibi kisa bir sürede adresinize ulaşır (işlemlerinizin aksamaması ve kartınızı daha kısa sürede kullanabilmeniz amacı ile ecoPayz iş adresi kabul etmemektedir. ecoPayz'e üye olurken muhakkak ev adresinizi vermeyi unutmayınız.)
  • Tek bir ecoCard hesabi ile tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz -hem para yatirabilir hem de para çekebilirsiniz, online ya da mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz
  • Hesabınıza hem banka havalesi ile hem de kredi kartı ile para yatırabilirsiniz.
  • ecoPayz son derece  yardımsever ve Türkçe müsteri hizmetleri ekibine sahiptir
  • ecoPayz yenilenen ve Türkçe olan websitesi ile ihtiyacınız olan tüm bilgilere ecopayz.com sitesinden ulaşabilirsiniz.